Διαγώνισμος φωτογραφίας από το TΙΜΕ

Το περιοδικό TIME αναζητά νέους φωτογράφους για το 2011.
Μοναδικός περιορισμός να μαθητεύετε σε σχολείο, σε σχολή, πανεπιστήμιο ή σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή πρόσφατα να έχετε αποφοιτήσει.

Το portfolio θα πρέπει να περιέχει από 10 έως 20 φωτογραφίες είτε πρόκειται για φωτορεπορτάζ, προσωπογραφία, νεκρή φύση ή καλές τέχνες. Η συμμετοχή σας μπορεί να κατατεθεί από την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι μέχρι την μεθεπόμενη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ.

Ο νικητής θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των δυόμιση χιλιάδων δολαρίων σε μετρητά ενώ οι φωτογραφίες του θα δημοσιευτούν στο εξαιρετικό φωτογραφικό blog του TΙΜΕ Lightbox

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εβδομαδιαία περιοδικά στον κόσμο με αναγνώστες που φτάνουν τα 20 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Όλες τις λεπτομέρειες θα τις βρείτε εδώ

Ακολουθούν φωτογραφίες της Άννας Χαραμπίδη από τα Δεκεμβριανά της Αθήνας το 2008


Share

3 Responses to “Διαγώνισμος φωτογραφίας από το TΙΜΕ”

 1. Panagiotis October 3, 2011 at 12:05 am #

  Ωραίος ο διαγωνισμός, αλλά οι απαιτήσεις δεν είναι μόνες αυτές :)
  Σύμφωνα με αυτό : http://lightbox.time.com/nextgen/full-competition-rules/
  προυπόθεση είναι να μένεις σε κάποια απ’ τις Πολιτείες της Αμερικής, οπότε άνθρακες ο θησαυρός :/ Μετά το ξενέρωμα λοιπόν :P , θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον νικητή, καθώς όπως φαντάζομαι, θα έχει αρκετές φωτογραφίες που θα μας εντυπωσιάσουν :)
  Ευχαριστούμε πάντως!

  • evat. October 5, 2011 at 2:26 pm #

   Τρομερό, έχεις δίκιο!
   Λάθος θεωρώ του TIME οταν στηρίζεται σε παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό, όταν οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβαίνουν, αφορούν όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός από την Αμερική.
   Thanks για την επισήμανση.

   • evat. October 6, 2011 at 11:25 am #

    :)

Leave a Reply

*