Η επιστροφή των Blur

Εκεί που νομίζεις οτι ο κόσμος έχει σταματήσει ή τρέχει πολύ γρήγορα και δεν προλαβαίνεις να τον παρακολουθήσεις, έρχεται ένα συγκρότημα από το πρόσφατο παρελθόν να σε γλυκάνει, να σε καθησυχάσει. Οι Blur προχθές το βράδυ για πρώτη φορά ερμήνευσαν live το καινούργιο τους τραγούδι Under The Westway, με τον Graham Coxon στην κιθάρα και τον Damon albarn στο πιάνο και το τραγούδι.

Παρότι μου θυμίζει έντονα το Let it be από τους Beatles
καθώς επίσης
το jealous guy από τον John Lennon

Η επιστροφή των Blur φαίνεται οργανωμένη αφού ήδη έχουν ανακοινώσει πιθανή συνεργασία με τον William Orbit για το νέο τους άλμπουμ μέσα στο 2012, ενώ εννοείται πως θα εμπλακούν και με τους Ολυμπιακούς αγώνες σε λίγους μήνες στο Λονδίνο, αφού θα είναι οι headliners στην closing ceremony που θα γίνει στο Hyde Park στις 12 Αυγούστου μαζί με τους The Specials και τους New Order.

Τους αξίζει μια επιστροφή με τυμπανοκρουσίες και πολλές επιτυχίες. Που ξέρεις η επιτυχία τους μπορεί να κινητοποιήσει τους καμένους αδελφούς Gallagher και να έχουμε μια νέα μουσική κόντρα Blur-Oasis απο την οποία κερδισμένο θα βγει το κοινό. Σαν μεγάλες εταιρείες που ρίχνουν τις τιμές και ανεβάζουν το επίπεδο των υπηρεσιών.

Το νέο τραγούδι των Blur μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και νόμιμα εδώ


Share

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

*