Προσκλήσεις

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου είναι η πρώτη μέρα του Let Me know Festival.
Οι Πόρτες ανοίγουν στις 8 και το πρώτο συγκρότημα οι Penny & the Swinging’ cats θα εμφανιστούν γύρω στις 9 με 9 και μισή.
Θα ακολουθήσει η Όλγα Κουκλάκη και αμέσως μετά την βραδιά μας θα κλείσουμε με την μπάντα του Monsieur Minimal. Πριν από κάθε Live θα δούμε την αντίστοιχη συνέντευξη του κάθε καλλιτέχνη στην full version.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, ξεκινάμε με Cyanna, συνεχίζουμε με Στάθη Δρογώση και κορύφωση με τους Gad. Ανάλογα όπως και στην πρώτη μέρα αντίστοιχα πριν τα Live των καλλιτεχνών οι συνεντεύξεις τους για πρώτη φορά σε full version (μέχριτώρα στο youtube βλέπετε ένα μέρος τους).

Με βλέπετε τυπική και σοβαρή, γιατί θέλω να κάνει αντίθεση ο ενθουσιασμός μου, τώρα, που εξασφάλισα και έχω να σας δώσω από 5 διπλές προσκλήσεις για την κάθε ημέρα του φεστιβάλ!(θέλω απεγνωσμένα να βάλω μη δόκιμα πολλά θαυμαστικά, όπως όταν είμασταν στο γυμνάσιο, μπορώ; Ευχαριστώ. !!!!!!!!!)

Όπως ίσως έχετε καταλάβει και έχω ξανά γράψει, όλα εδώ είναι handmade από τα χεράκια μου. Ότι γράφεται καλό ή κακό, οφείλεται σε μικρή ή μεγάλη προσπάθειά μου να σας ευχαριστήσω για την καθημερινή σας επίσκεψη στο blog.

Οπότε περήφανα κοτσάρω τα εισιτηριάκια και τα δίνω με κλήρωση σε 10 etsweetbiters από εσάς, 5 για κάθε μέρα. Στείλτε όνομα, επίθετο και την ημέρα του φεστιβάλ που προτιμάτε με e-mail στην διεύθυνση etsweetbites@gmail.com. Καλή σας επιτυχία. Μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα σας έχει έρθει απαντητικό e-mail με οδηγίες εφόσον κερδίσετε.

Α και γράψτε και κανένα σχολιάκι στα comments αυτού του post για το πώς σας φαινεται η ιδέα του φεστιβάλ, ή οι συνεντεύξεις, ή οτιδήποτε άλλο θέλετε, να δείξουμε πως έχουμε και τέτοια (πάνω αριστερά στην αρχή του κάθε post θα δείτε την λέξη comment, πατήστε και γράψτε το σχόλιο σας)

More about Let me Know Festival

Let me Know the alternative festival

Αποσπάσματα 6 συνεντεύξεων / video


Share

Tags: , , ,

5 Responses to “Προσκλήσεις”

 1. Στελιος October 24, 2012 at 8:50 pm #

  Μπράβο σου για την προσπάθεια που κάνεις. Μόνο μουσικάρες και να παραμείνεις λιτή και επικοινωνιακή, δεν θα χάσεις!

  • evat. October 24, 2012 at 9:30 pm #

   :)

 2. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ October 24, 2012 at 9:20 pm #

  ”Bat for Lashes…
  Αναρωτιέμαι πότε κάποιος διοργανωτής
  θα την φέρει στην Ελλάδα για ένα live…”

  ΧΜ… ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΑ
  ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ
  ΕΝΑ FESTIVAL…
  ΤΟ LET ME KNOW!
  TI ΛΕΣ ΓΙΑ GUEST
  ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ??? :-)
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

  • evat. October 24, 2012 at 9:35 pm #

   Σ’ἐυχαριστώ πολύ. Ωστόσο να διευκρινήσω οτι δεν το διοργανώνω εγώ, απλώς επιμελήθηκα και παρουσίασα τις συνεντεύξεις, τις οποίες η διοργανώτρια εταιρεία εμπνευστήκε από τις συνεντεύξεις στο blog :)

   • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ October 24, 2012 at 9:40 pm #

    ΝΑΙ ΟΚ… ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΚΕΙΣ ΕΠΙΡΡΟΗ!!! :-)

Leave a Reply

*