A story a drawing & fifteen songs

A story a drawing & fifteen songs cover

‘Δεν είναι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο απο τον τίτλο της. Μια ιστορία, ένα σχέδιο και 15 τραγούδια. Όλα συνδέονται μεταξύ τους και όλα βασίζονται σε μια ιδέα που είχα το καλοκαίρι του 2010. Να συνδυάσω τις 3 μεγάλες μου αγάπες. Την λογοτεχνία, την ζωγραφική και φυσικά την μουσική. Η ιστορία που έγραψα και θα την βρείτε μέσα στο booklet στριμωγμένη, γράφτηκε σε 3 ώρες ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακη, ακούγοντας τα τραγούδια της συλλογής,  εντελώς αυθόρμητα σαν να είχε δική της ανεξάρτητη ζωή και να  ήθελε απλώς να βγει απο το κεφάλι μου και να αποτυπωθεί στο χαρτί. Γρήγορα απλά και αβίαστα. Ελπίζω να σας αρέσει. Για το σχέδιο, εμπιστεύτηκα έναν φίλο και πολύ καλό γραφίστα τον Κωσταντίνο (concept 83). Είναι φοβερό. Ένα τεράστιο mail ταξίδεψε και τον βρήκε στις Διακόπες του για να τον ενημερώσει για την νέα μου ιδέα. Ανταποκρίθηκε αμέσως με ένα εξίσου τεράστιο mail που λίγες μέρες αργότερα ταξίδεψε απο εκείνον προς εμένα για να με βρει στις δικές μου Διακόπες.

Η μουσική είναι ένα προσωπικό αέναο ταξίδι και αυτή η συλλογή είναι  ένας μεγάλος σταθμός που μοιράζομαι με όλους σας.’

Eva Theotokatou

TRACKLIST

1) Amanda Blank: A Love Song

2) Creep: Days

3) Robortom feat. Au Revoir Simone: Paganini Rocks (Extended Club Vocal Version)

4) Tareq: Mosquito

5) The Deer Tracks: Bless The Waves

6) Anya Marina: Whatever You Like

7) Lisa Mitchell: Neopolitan Dreams

8)Papercut: He Loves Me, She Loves Me Not

9) William Fitzsimmons: So This Is Goodbye (Pink Ganter Remix)

10) Nikonn: The Sea (feat. Kid Moxie)

11) Silver Swans: Secrets (Letting Up Despite Great Faults Remix)

12) Baron Bane: Orchids

13) Twiggy Frostbite: Heroes

14) Tom Baxter: Tell Her Today

15) The Irrepressibles: In this Shirt

H Sound Of Everything και η ΙΟΝ Αμυγδάλου παρουσιάζουν την πρώτη προσωπική συλλογή της Εύας Θεοτοκάτου. Η Εύα Θεοτοκάτου είναι ένα από τα πλέον δραστήρια και αναγνωρίσιμα πρόσωπα στο χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης.

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο ραδιόφωνο και ακολουθώντας μία πορεία δεκαπέντε περίπου ετών αξιοποίησε το μικρόφωνο τριών από τους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της χώρας όπως Kiss Fm, Radio Dee Jay και Best Radio. Τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση έγιναν το 2003 στο Mad TV όπου παρέμεινε μέχρι πρόσφατα και ξεχώρισε ώς ένα από τα πιο αγαπημένα και χαρακτηριστικά πρόσωπα του καναλιού. Σήμερα η Εύα έχει αναλάβει την μουσική επιμέλεια εκπομπών και σημάτων αρχής στο Mega Channel (Πρωινό Μου), ενώ είναι από τις λίγες γυναίκες επαγγελματίες club djs στην Ελλάδα.

Παρ’όλα αυτά στην πρώτη της προσωπική συλλογή επιλέγει να δείξει το ραδιοφωνικό της πρόσωπο και όχι την πλευρά του disc jockey. Επιλέγει 15 αγαπημένα αλλά κυρίως ιδιαίτερης αισθητικής τραγούδια και τα δένει με την πρώτη της επίσημη συγγραφική απόπειρα – ένα σύντομο λογοτεχνικό διήγημα. Την αισθητική της συλλογής συμπληρώνει το εξαιρετικό artwork που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Μίαρης – Konsept 83, εμπνεόμενος από το διήγημα της Εύας.

Μία ιστορία, ένα σχέδιο και 15 τραγούδια από αναγνωρισμένους και νέους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο: Νέα, ποιοτικά, φρέσκα ακούσματα από Amanda Blank, Lisa Mitchell, Anya Marina, Twiggy Frostbite, Tom Baxter, The Irrepressibles, Roborton μαζί με κρυμμένες ραδιοφωνικές επιτυχίες από ονόματα που θα απασχολήσουν πολύ τον μουσικό κόσμο στο μέλλον όπως Creep, Silver Swans, The Deer Tracks και Baron Bane (με αποκλειτικό κομμάτι από το επερχόμενο album τους). Παράλληλα η Εύα δίνει το στίγμα της ώριμης πια ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής με την συμμετοχή των Papercut, Tareq και Nikonn (με αποκλειτικό κομμάτι από το επερχόμενο album του).

Η συλλογή κυκλοφορεί με την υποστήριξη του Best Radio 92,6 και την ευγενική χορηγία της ΙΟΝ Αμυγδάλου

The Sound Of Everything records

Preview ‘A story, a drawing & fifteen songs’

Share